In 2012 is de winkelketen Pipoos overgenomen door het Zweedse familie bedrijf Panduro. Het sterk verouderde winkelconcept moest nieuw leven ingeblazen worden. Met name de 33 winkels waren hard toe aan een make over.
Alvorens daarmee van start te gaan, heeft Pipoos/ Panduro Schoeman consultants ingeschakeld, om samen met de Managing Director in Nederland alle contracten en locaties onder de loep te houden. Dat heeft geleid tot:
• 2 nieuwe winkel locaties in steden waar Pipoos nog niet actief was;
• 8 nieuwe locaties in steden waar Pipoos wel actief was (verhuisd naar een ander pand);
• 5 winkel sluitingen in slechte winkelgebieden;
• 18 heronderhandelingen die hebben geleid tot verlenging op de bestaande locatie.

Als Managing Director heb ik zeer nauw samenwerkt met Marnix Schoeman gedurende ruim 6 jaar. Marnix en zijn organisatie in Amsterdam zijn zeer vakkundig met een groot netwerk. Marnix weet op rustige wijze het beste voor zijn opdrachtgever te realiseren, zonder daarbij de relatie van opdrachtgever en verhuurder op het spel te zetten. Daarnaast zijn Marnix en zijn broer Hugo 2 eerste klas kerels met een fantastisch bedrijf. Zij zijn aardig en gedreven. Met heel veel plezier heb ik met hen samengewerkt.
Mede dankzij het uitstekende werk van Schoeman consultants, hebben wij onze organisatie kunnen brengen waar het vandaag staat.

Wouter de Keizer
Managing Director
Panduro Benelux
Pipoos / Popov BV

Klik hier voor de site van Pipoos.